Sorting by

×

Kurşun Geçirmez Camlar

Kurşun Geçirmez Camlar

BİNA ZIRHLAMALARI

Patlamalardan binaları korurken antiblast camlar ile birlikte kurşuna ve bombaya mukavemetli çelik , cam elyaf kompozit plakalar , kevler kumaş , poliüretan malzemeler de kullanmaktayız.

ANTİ BLAST CAMLAR

Dışarıda patlayan bir bombanın tesiriyle kırılan bina camları, inanılmaz bir hızla milyon parça halinde binanın içine doğru girecektir. 
Güçlü bir patlamanın etkisiyle,1m2 cam 600 e yakın ölümcül sivri ve keskin cam kırığına dönüşür.

Antiblast camlar çok güçlü bomba saldırılarına dahi dayanım göstererek kırılan camlardan dolayı sizleri koruyacaktır.

Bazı tesisler tehlikeli kaynaklar ve yanıcı maddeleri üretimi nedeniyle işlerin doğası gereği tehlike arzeder. Bu tesis binalarının patlamalara karşı daha fazla güvenlik camına ihtiyacı vardır.

Basınca karşı camları ani aşırı basınç ve ardından meydana gelen patlamanın negatif basınçları ile karşılaştığında iyi performans gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

Patlama olayı sırasında cam parçalarını tutarken, negatif yükleri çerçeveye ve bina yapısına transfer etmeden patlamanın enerjisini absorbe eder.
Tehlikede bulunan çevre sakinlerinin ve mülklerinin korunmasının garanti altında olduğu, yapılan önemli testlerle kanıtlanmıştır.

KURŞUN GEÇİRMEZ CAMLAR

İnovasyon ve sürekliliği olan arge çalışmalarımız ayrıca toplam kalite yönetimi ile dünya standartlarında kurşun geçirmez cam üretmekteyiz.
Standart kurşun geçirmez camlara oranla çok daha ince kalınlıklarda, dolayısıyla çok daha az ağırlıkta yüksek koruma sağlamaktadır.
Dünya standartlarında ürettiğimiz kurşun geçirmez camlar Avrupa Standartları olan EN 1063 kategorisine göre uluslar arası geçerliliği olan test belgelidir. Proje bazlı NIJ ve STANAG standartlarında üretim yapmaktayız.

  • Kurşun geçirmez bina camları
  • Kurşun geçirmez zırhlı araç camları
  • Kurşun geçirmez donanma gemi camları
  • Kurşun geçirmez iş makineleri camları
  • Kurşun geçirmez güvenlik kabin camları

-Kurşun Geçirmez Cam
-Kurşun Geçirmez Kapı ve Pencere 
-Kurşun Geçirmez Nöbetçi Kulübeleri
-Bina Zırhlamaları
-Bombaya Dayanıklı Materyaller

ve çeşitli amaca hizmet eden kurşun geçirmez ve bombaya dayanımlı materyallerin üretilmesi ve montajında yer almıştır.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]
admin

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun !

Translate »